- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
HOUSE of ASIA Pasta Curry czerwona 113g
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Czerwone curry to doskonała kompozycja ostrych tajskich przypraw, zawdzięczająca swój kolor czerwonemu chili. Nie zawiera sztucznych dodatków ani konserwantów. By przygotować curry dla 2-4 osób z zaledwie 10 min do pasty dodaj mleczko kokosowe, warzywa/mięso i smakuj Tajlandii.
Zastosowanie: Stanowi bazę bardzo popularnego, aromatycznego dania curry. Wystarczy dodać mleczko kokosowe, warzywa (np. marchewkę, paprykę, cukinię) lub mięso. Idealne komponują się z ryżem jaśminowym.
Składniki: trawa cytrynowa, czosnek, galangal, szalotka, sól, papryka chili czerwona 9 %, skórka limonki kaffir, kumin mielony.
Wartości odżywcze w 100 g / ml produktu
- Wartość energetyczna 427 kJ / 103 kcal
- Tłuszcz 2.40 g
- KTN 1.90 g
- Węglowodany 8.80 g
- w tym Cukry 0.00 g
- Białko 5.00 g
- Sól 11.50 g
- KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia