Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

ASIA KITCHEN Pasta Chilli koreańska Gochujang 500g

15,79 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 15 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 15 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,75 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Pasta z papryczek chilli Gochujang to tradycyjna koreańska przyprawa, która doda wyrazistego smaku każdemu daniu. Wykonana z fermentowanej soi, kleistego ryżu, czerwonej papryki i soli, charakteryzuje się bogatym, pikantno-słodkim profilem smakowym. Idealnie nadaje się do marynat, sosów, zup i dań stir-fry, wzbogacając je o głębię umami. Pasta Gochujang jest nieodzownym elementem kuchni koreańskiej, cenionym przez miłośników ostrych i intensywnych smaków na całym świecie.

Skład: ryż, woda, syrop kukurydziany, czerwona papryka w proszku, sól, soja, alkohol, ekstrakty z pszenicy, przyprawa sojowa(soja, woda, sól, gluten pszenny, alkohol, ekstrakt drożdżowy, maltodekstryna), koncentrat soku z czosnku, kultura koji.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • Wartość energetyczna: 987 kJ / 234 kcal
  • Tłuszcz: 2,2 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
  • Węglowodany: 42,2 g
  • w tym cukry: 25,2 g
  • Białko: 5 g
  • Sól: 6,6 g
8801005171410

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 13 W magazynie

Wasabi używa się w Japonii głównie do sushi, sashimi i wszelkich potraw z rybami. Poza tym idealnie komponuje się z mięsem czerwonym, wędlinami, białą kiełbasą, jajkiem, w surówkach, zupach, sosach ciepłych i zimnych, z sosem sojowym, majonezem czy jogurtem. Jednak biorąc pod uwagę formę sproszkowaną – był, jest i będzie – wykorzystywany głównie do sushi.

Dostępność: 27 W magazynie

Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w kuchni azjatyckiej do panierowania kotletów, pulpetów, ciastek krabowych, krewetek czy też warzyw. Absorbuje znacznie mniej tłuszczu niż tradycyjna bułka tarta.