- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
House of Asia Imbir do sushi różowy 1
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
W przerwach pomiędzy kawałkami sushi – imbir. Pochodzi z Azji, gdzie od stuleci ceniony jest nie tylko za swoje właściwości smakowe i zdrowotne. Marynowany imbir w płatkach jest bardzo znanym dodatkiem do sushi.Ale równie wspaniale smakował będzie jako sałatka do owoców morza, ryb i dodatek do dań kuchni Azji.
Składniki: imbir 66,7%, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas octowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, substancje słodzące: acesulfam K, sacharyny, sukraloza, neotam, barwnik: antocyjany.
Wartości odżywcze w 100 g produktu
- Wartość energetyczna 24 kJ / 6 kcal
- Tłuszcz 0.00 g
- KTN 0.00 g
- Węglowodany 1.35 g
- w tym Cukry 0.50 g
- Białko 0.20 g
- Błonnik 0.00 g
- Sól 2.90 g
KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia
Zastosowanie: Produkt gotowy do użycia. Podstawowy element sushi: płatki imbiru przegryzamy pomiędzy kolejnymi kawałkami sushi. Można go też dodać do środka ruloników. Składnik wielu orientalnych sałatek i zup.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.