Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

House of Asia Imbir do sushi różowy 1

29,90 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 29 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 29 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 1,45 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

W przerwach pomiędzy kawałkami sushi – imbir. Pochodzi z Azji, gdzie od stuleci ceniony jest nie tylko za swoje właściwości smakowe i zdrowotne. Marynowany imbir w płatkach jest bardzo znanym dodatkiem do sushi.Ale równie wspaniale smakował będzie jako sałatka do owoców morza, ryb i dodatek do dań kuchni Azji.

Składniki: imbir 66,7%, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas octowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, substancje słodzące: acesulfam K, sacharyny, sukraloza, neotam, barwnik: antocyjany.

Wartości odżywcze w 100 g produktu

  • Wartość energetyczna 24 kJ / 6 kcal
  • Tłuszcz 0.00 g
  • KTN 0.00 g
  • Węglowodany 1.35 g
  • w tym Cukry 0.50 g
  • Białko 0.20 g
  • Błonnik 0.00 g
  • Sól 2.90 g

KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia

Zastosowanie: Produkt gotowy do użycia. Podstawowy element sushi: płatki imbiru przegryzamy pomiędzy kolejnymi kawałkami sushi. Można go też dodać do środka ruloników. Składnik wielu orientalnych sałatek i zup.

Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. 

5904358550369

13 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 1 W magazynie

Kanpyo – delikatne w smaku paski marynowanej tykwy w słodkiej, karmelowej zalewie. Idealny dodatek do futomaków i hosomaków, a także do sosów i marynat (jak się ją drobno posieka). Doskonale smakuje w połączeniu ze świeżym ogórkiem, łososiem i sosem teryiaki.

Asia Kitchen Imbir...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Imbir marynowany różowy 1kg – jest bardzo często stosowany w kuchni japońskiej podczas spożywania sushi, aby przeczyścić kubki smakowe. Podczas smażenia imbiru wydobywa się charakterystyczny sok o aromatycznym zapachu i niepowtarzalnym smaku. Ma nietypowy smak, i jest używany jako dodatek przyprawowy do wielu potraw.

Dostępność: 1 W magazynie

Oshinko: słodka, marynowana, chrupiąca rzodkiew używana w Japonii do przyrządzania sushi w hosomakach, futomakach, urumakach, jako jeden ze składników. Idealnie komponuje się z  łososiem, krewetkami, jak i awokado. Polecana również do wykorzystania w  tradycyjnej kuchni, jako dodatek do sałatek i innych potraw w zależności od naszych upodobań i smaku.

Dostępność: 69 W magazynie

Wasabi to ostry japoński chrzan o charakterystycznym zielonym kolorze. Intensywny smak i zapach pasty wasabi to element charakterystyczny dla dań kuchni japońskiej. Używana do sushi, makaronów, sashimi lub jako dodatek do owoców morza, zup i dań mięsnych.

Dostępność: 24 W magazynie

Imbir marynowany jest bardzo często stosowany w kuchni japońskiej podczas spożywania sushi, aby przeczyścić kubki smakowe. Podczas smażenia imbiru wydobywa się charakterystyczny sok o aromatycznym zapachu i niepowtarzalnym smaku. Ma nietypowy smak, i jest używany jako dodatek przyprawowy do wielu potraw.

Dostępność: 4 W magazynie

Kanpyo – delikatne w smaku paski marynowanej tykwy w słodkiej, karmelowej zalewie. Idealny dodatek do futomaków i hosomaków, a także do sosów i marynat (jak się ją drobno posieka). Doskonale smakuje w połączeniu ze świeżym ogórkiem, łososiem i sosem teryiaki.