Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

House of Asia Sos rybny 200ml

14,90 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 14 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 14 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,70 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Produkuje się go przez osolenie niedużych morskich ryb: sardeli, a następnie prasowanie ich w drewnianych beczkach. Powstały sok jest właśnie sosem rybnym, który stosuje się do dipów, warzyw i poprawiania smaku potraw. Przyprawa rozpowszechniona głównie w Południowo-Wschodniej Azji. Nie posiada żadnych sztucznych barwników ani konserwantów.

Aby jak najdłużej zachować wyjątkowy smak i aromat sosu, umieściliśmy go w szklanej butelce ze szczelnie zamkniętą zakrętką. Otwierając go po raz pierwszy, wystarczy uchylić wieczko i za pomocą noża odciąć plastikowy fragment, znajdujący się na środku zakrętki. Po użyciu zamknij wieczko, a sos przechowuj w lodówce.

Składniki: ekstrakt z anchois ( z RYBY) 94% (ANCHOIS 42%, sól, woda), cukier.

Wartości odżywcze w 100 ml produktu

  • Wartość energetyczna 255 kJ / 60 kcal
  • Tłuszcz 0.00 g
  • KTN 0.00 g
  • Węglowodany 7.00 g
  • w tym Cukry 6.00 g
  • Białko 8.00 g
  • Błonnik 0.00 g
  • Sól 22.50 g

KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia

Zastosowanie: Najpopularniejszy dodatek kuchni tajskiej i chińskiej. Doskonale wzmacnia i uzupełnia smak dań. Nadaje potrawom oryginalnego azjatyckiego charakteru. Znakomity zamiennik dla soli.

Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. 

5901752703940

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 1 W magazynie

Kanpyo – delikatne w smaku paski marynowanej tykwy w słodkiej, karmelowej zalewie. Idealny dodatek do futomaków i hosomaków, a także do sosów i marynat (jak się ją drobno posieka). Doskonale smakuje w połączeniu ze świeżym ogórkiem, łososiem i sosem teryiaki.

Dostępność: 1 W magazynie

Imbir marynowany różowy 1kg – jest bardzo często stosowany w kuchni japońskiej podczas spożywania sushi, aby przeczyścić kubki smakowe. Podczas smażenia imbiru wydobywa się charakterystyczny sok o aromatycznym zapachu i niepowtarzalnym smaku. Ma nietypowy smak, i jest używany jako dodatek przyprawowy do wielu potraw.

Dostępność: 243 W magazynie

Pałeczki bambusowe do sushi 10 kompletów

Jednorazowe pałeczki bambusowe zapakowane w indywidualną kopertę. Pałeczki są złączone ze sobą, z możliwością bezproblemowego rozerwania.

Produkt wysokiej jakości, wyróżniający się grubością i trwałością.

Dostępność: 1 W magazynie

Ryż NAKATO to ryż krótkoziarnisty o naturalnej, kleistej konsystencji. Dobry ryż to przede wszystkim podstawa znakomitego sushi, pożywnych kulek onigiri oraz nieodłączny dodatek do innych dań kuchni azjatyckiej. Sprawdzi się zarówno do przygotowania potraw, jak i deserów Kraju Wschodzącego Słońca.