Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

House of Asia Sok z limonki 250ml

9,99 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 9 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 9 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,45 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Owoce limonki mają mocniejszy aromat niż cytryny. Ich skórka jest cieńsza i delikatniejsza. Ten orzeźwiający, lekko kwaskowy napój, posiada szerokie zastosowanie w kuchni. Dwie łyżki Soku z limonki zastępują sok wyciśnięty z jednej świeżej limonki.

Składniki: sok z limonki z zagęszczonego soku 99,96 %; olejek eteryczny ze skórki limonki, przeciwutleniacz: PIROSIARCZYN POTASU. Zawiera: Dwutlenek siarki / siarczyny

Wartości odżywcze w 100ml produktu

  • Wartość energetyczna 94 kJ / 22 kcal
  • Tłuszcz 0.10 g
  • KTN 0.00 g
  • Węglowodany 1.00 g
  • w tym Cukry 0.90 g
  • Białko 0.30 g
  • Błonnik 0.00 g
  • Sól 0.02 g

KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia

Zastosowanie: Do dań kuchni tajskiej, marynat, napojów i drinków oraz deserów i sorbetów.

Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. 

5902898821468

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Asia Kitchen Olej sezamowy...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Olej sezamowy - niezwykle wonny, wydajny i uniwersalny w zastosowaniu, stanowi fantastyczny dodatek smakowy i aromatyczny do dań smażonych, duszonych i gotowanych oraz sosów, dipów i sałatek. Jego charakterystyczna, orzechowa nuta i piękny bursztynowy kolor wzbogacą potrawy z całego świata.

Asia Kitchen Ocet ryżowy 1L
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny). To podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs.