- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Owoce limonki mają mocniejszy aromat niż cytryny. Ich skórka jest cieńsza i delikatniejsza. Ten orzeźwiający, lekko kwaskowy napój, posiada szerokie zastosowanie w kuchni. Dwie łyżki Soku z limonki zastępują sok wyciśnięty z jednej świeżej limonki.
Składniki: sok z limonki z zagęszczonego soku 99,96 %; olejek eteryczny ze skórki limonki, przeciwutleniacz: PIROSIARCZYN POTASU. Zawiera: Dwutlenek siarki / siarczyny
Wartości odżywcze w 100ml produktu
KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia
Zastosowanie: Do dań kuchni tajskiej, marynat, napojów i drinków oraz deserów i sorbetów.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Olej sezamowy - niezwykle wonny, wydajny i uniwersalny w zastosowaniu, stanowi fantastyczny dodatek smakowy i aromatyczny do dań smażonych, duszonych i gotowanych oraz sosów, dipów i sałatek. Jego charakterystyczna, orzechowa nuta i piękny bursztynowy kolor wzbogacą potrawy z całego świata.
Ocet ryżowy to produkt, bez którego trudno sobie wyobrazić kuchnię azjatycką. Jak sama nazwa wskazuje otrzymywany jest on na bazie ryżu, dzięki czemu posiada znacznie delikatniejszy smak niż tradycyjne octy europejskie (winny czy balsamiczny). To podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, ale także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs.