- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
House of Asia Kiełki fasoli MUNG w zalewie 330g
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Chrupiące kiełki fasoli mung w zalewie wykorzystywane przede wszystkim w potrawach kuchni chińskiej i wietnamskiej, równie dobrze sprawdzą się w daniach kuchni europejskiej. To składnik, który sprawdzi się w każdej kuchni. Kiełki fasoli mung stanowią bogate źródło wielu niezbędnych substancji odżywczych i witalnych, w tym błonnika.
Składniki: kiełki fasoli mung 54,5 %, woda, sól, regulator kwasowości; kwas cytrynowy.
Wartości odżywcze w 100 g produktu
- Wartość energetyczna 129 kJ / 31 kcal
- Tłuszcz 0.00 g
- KTN 0.00 g
- Węglowodany 4.00 g
- w tym Cukry 2.20 g
- Białko 2.90 g
- Błonnik 1.50 g
- Sól 1.40 g
KTN - kwasy tłuszczowe nasycone
* Dzienna Referencyjna Wartość Spożycia
Zastosowanie: Doskonałe na ciepło i zimno, np. jako dodatek do sałatek, kanapek, zup oraz dań stir-fry.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.