Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

KK Polska Flying Goose Sos chili Sriracha (chili 61%) 455ml

21,90 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 21 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 21 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 1,05 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Sos chili sriracha firmy Flying Goose w butelce z dozownikiem jest  znany na całym świecie za swój doskonały intensywnie ostry smak. Dzięki  doskonałemu   połączeniu wszystkich składników zyskał uznanie na całym globie. Sos sriracha jest jednym z najbardziej rozpoznawanych sosów chili praktycznie w  każdym   kraju. Jest bardzo często wykorzystywany w kuchni azjatyckiej, a w   szczególności w kuchni tajskiej.

Składniki: Chili (61%), cukier, woda, sól, czosnek, regulatory kwasowości: kwas octowy (E260), kwas cytrynowy (E330); stabilizator: guma ksantan (E415), konserwant: sorbinian potasu (E202).

KK POLSKA
8853662056012

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Asia Kitchen Panierka Panko...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w kuchni azjatyckiej do panierowania kotletów, pulpetów, ciastek krabowych, krewetek czy też warzyw. Absorbuje znacznie mniej tłuszczu niż tradycyjna bułka tarta.

Dostępność: 62 W magazynie

Koniecznie musisz zaopatrzyć się w niezbędnik - matę bambusową. Dzięki niej stworzysz pożądane kształty swoich rolek sushi.

Japońska mata do zwijania sushi o rozmiarze 24x24cm.

Wykonana z oryginalnych bambusowych patyczków

Wyprodukowana z okrągłych bambusowych pałeczek, każdy patyczek został przecięty na pół tworząc idealnie płaską powierzchnię - całość powiązane sznurkiem.

Dostępność: 68 W magazynie

Wasabi to ostry japoński chrzan o charakterystycznym zielonym kolorze. Intensywny smak i zapach pasty wasabi to element charakterystyczny dla dań kuchni japońskiej. Używana do sushi, makaronów, sashimi lub jako dodatek do owoców morza, zup i dań mięsnych.