- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Edamame to niedojrzałe strąki soi. Warzywo to jest bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, szczególnie w Japonii, Chinach, jak również na Hawajach. Niedojrzałe strąki soi są doskonałym źródłem przeciwutleniaczy i izoflawonów, zawierają więcej białka niż dojrzała soja. Soja jest również bogata w węglowodany, błonnik, kwasy omega-3, kwasy tłuszczowe i mikroelementy, witaminy B i C, a zwłaszcza kwas foliowy, mangan i witaminę K. Strąki gotuje się w wodzie wraz z solą i podaje w całości jeszcze ciepłe, jako przekąskę.
Składniki: Ziarna soi, woda, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Wartość odżywcza 100g
Zastosowanie: W razie potrzeby przepłucz fasolę - można jej żyć bezpośrednio np. do sałatki lub po prostu jako przekąska
Pałeczki bambusowe do sushi 10 kompletów
Jednorazowe pałeczki bambusowe zapakowane w indywidualną kopertę. Pałeczki są złączone ze sobą, z możliwością bezproblemowego rozerwania.
Produkt wysokiej jakości, wyróżniający się grubością i trwałością.
Wodorosty Wakame to jeden z najważniejszych składników kuchni azjatyckich. Cenione nie tylko za delikatny smak i niezwykły wygląd, ale także za właściwości odżywcze. Kryją w sobie bogactwo minerałów: magnez – dla sprawnego działania układu nerwowego, wapń – dla zdrowych kości i zębów, żelazo – pomagające w zmniejszaniu uczucia zmęczenia. W kuchni idealnie komponują się nie tylko z sushi, ale także jako składnik zup, sałatek i dań na ciepło, np. omletów.
Ryż jaśminowy Asia Kitchen to długoziarnisty ryż o charakterystycznym słodkawym, kwiatowo-maślanym aromacie i wyjątkowo białej barwie. Idealnie komponuje się z lekkimi dodatkami: z drobiem, ze świeżymi i gotowanymi warzywami, z tajskimi sosami curry, mleczkiem kokosowym.
Ryż NAKATO to ryż krótkoziarnisty o naturalnej, kleistej konsystencji. Dobry ryż to przede wszystkim podstawa znakomitego sushi, pożywnych kulek onigiri oraz nieodłączny dodatek do innych dań kuchni azjatyckiej. Sprawdzi się zarówno do przygotowania potraw, jak i deserów Kraju Wschodzącego Słońca.