- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Shibanuma Soy Sauce Koikuchi to podstawowy sos, który jest szczególnie popularny we wschodniej części Japonii. Ten sos sojowy jesy mniej słony niż popularne sosy sojowe innych marek Shibanuma Soy Sauce Koikuchi wytwarzany wyłącznie ze starannie wyselekcjonowanych ziaren soi, pszenicy i soli w tradycyjnej drewnianej kadzi. Oryginalny aromat i bogaty smak sosu sojowego uwydatnia smak składników. Ma czysty i orzeźwiający smak, który dobrze komponuje się z sashimi i innymi potrawami.
Składniki: woda, odtłuszczona soja, pszenica, sól, alkohol.
Wartość odżywcza w 100g
Olej sezamowy - niezwykle wonny, wydajny i uniwersalny w zastosowaniu, stanowi fantastyczny dodatek smakowy i aromatyczny do dań smażonych, duszonych i gotowanych oraz sosów, dipów i sałatek. Jego charakterystyczna, orzechowa nuta i piękny bursztynowy kolor wzbogacą potrawy z całego świata.
Sos Teriyaki jest wspaniałą przyprawą i marynatą do mięsa, ryb, tofu i warzyw grillowanych, pieczonych jak również smażonych. Posiada intensywny słono-słodki smak, który świetnie spaja azjatyckie dania. Można nim bezpośrednio polewać ryż lub stosować jako dip do maczania smażonych przekąsek.