Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

KK Polska SHIBANUMA Sos sojowy ciemny 1L

21,69 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Dowiedz się więcej.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 21 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 21 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 1,05 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Shibanuma Soy Sauce Koikuchi to podstawowy sos, który jest szczególnie popularny we wschodniej części Japonii. Ten sos sojowy jesy mniej słony niż popularne sosy sojowe innych marek Shibanuma Soy Sauce Koikuchi wytwarzany wyłącznie ze starannie wyselekcjonowanych ziaren soi, pszenicy i soli w tradycyjnej drewnianej kadzi. Oryginalny aromat i bogaty smak sosu sojowego uwydatnia smak składników. Ma czysty i orzeźwiający smak, który dobrze komponuje się z sashimi i innymi potrawami.

Składniki: woda, odtłuszczona soja, pszenica, sól, alkohol.

Wartość odżywcza w 100g

  • Wartość energetyczna 351 kJ / 83 kcal
  • Tłuszcz < 0,5 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone < 0,1 g
  • Węglowodany 12 g
  • - w tym cukry 0,6 g
  • Białko 8,9 g
  • Sól 16,5 g
KK POLSKA
4965249200542

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Asia Kitchen Imbir...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Imbir marynowany jest bardzo często stosowany w kuchni japońskiej podczas spożywania sushi, aby przeczyścić kubki smakowe. Podczas smażenia imbiru wydobywa się charakterystyczny sok o aromatycznym zapachu i niepowtarzalnym smaku. Ma nietypowy smak, i jest używany jako dodatek przyprawowy do wielu potraw.

Dostępność: 14 W magazynie

Kanpyo – delikatne w smaku paski marynowanej tykwy w słodkiej, karmelowej zalewie. Idealny dodatek do futomaków i hosomaków, a także do sosów i marynat (jak się ją drobno posieka). Doskonale smakuje w połączeniu ze świeżym ogórkiem, łososiem i sosem teryiaki.

Asia Kitchen Imbir...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Imbir marynowany różowy 1kg – jest bardzo często stosowany w kuchni japońskiej podczas spożywania sushi, aby przeczyścić kubki smakowe. Podczas smażenia imbiru wydobywa się charakterystyczny sok o aromatycznym zapachu i niepowtarzalnym smaku. Ma nietypowy smak, i jest używany jako dodatek przyprawowy do wielu potraw.

Asia Kitchen Olej sezamowy...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Olej sezamowy - niezwykle wonny, wydajny i uniwersalny w zastosowaniu, stanowi fantastyczny dodatek smakowy i aromatyczny do dań smażonych, duszonych i gotowanych oraz sosów, dipów i sałatek. Jego charakterystyczna, orzechowa nuta i piękny bursztynowy kolor wzbogacą potrawy z całego świata.

Asia Kitchen Panierka Panko...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Chrupiąca panierka przygotowywana z chleba pozbawionego skórki, używana w kuchni azjatyckiej do panierowania kotletów, pulpetów, ciastek krabowych, krewetek czy też warzyw. Absorbuje znacznie mniej tłuszczu niż tradycyjna bułka tarta.