- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Bartolini Artisan Pasta Świder Nr 4:
Zastosowanie: gęste sosy i gulasze
Składniki: Semolina (mąka z pszenicy durum).
Wartość odżywcza w 100g ugotowanego produktu:
Masa netto: 300g
Bartolini to polska, rodzinna manufaktura z Mazowsza zajmująca się produkcją makaronów już od 25 lat. Firma oferuje szeroki asortyment makaronów w różnych wariantach smakowych, kolorystycznych oraz ciekawych kształtach. Bogate doświadczenie, nieustanny rozwój technologiczny, pasja oraz najwyższej klasy surowce pozyskiwane od zaufanych dostawców, są gwarancją uzyskania dobrego produktu będącego połączeniem innowacyjności z bardzo wysoką jakością.
Przedstawiamy innowacyjne podejście do tradycyjnego makaronu – Świdrunie - Pięciosmakowe Świderki, stworzone specjalnie z myślą o najmłodszych. Ten kolorowy, wielosmakowy makaron jest doskonały do wprowadzania dzieci do różnych smaków i przekształcania posiłków w zabawę.
Makaron jest wyprodukowany z najwyższej jakości mąki makaronowej pszennej oraz naturalnych składników takich jak: pomidor suszony, szpinak suszony, burak czerwony suszony oraz kurkuma, które nadają każdemu świderkowi unikalny smak i kolor.
Makaron Świderki pięciosmakowe to uniwersalny, klasyczny rodzaj makaronu, który charakteryzuje się unikalnym spiralnym kształtem oraz kolorem. Makaron jest wyprodukowany z najwyższej jakości semoliny (mąki z pszenicy durum), która charakteryzuje się wyższą zawartością minerałów takich jak: fosfor, magnez, cynk i mangan niż zwykła pszenica oraz naturalnych składników takich jak: pomidor suszony, szpinak suszony, burak czerwony suszony oraz kurkuma, które nadają każdemu świderkowi unikalny smak.
Makaron z pszenicy durum wyróżnia się wysoką zawartością białka, dzięki czemu jest sycący, a także bogaty w witaminy z grupy B, takie jak tiamina, ryboflawina i niacyna, które są ważne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu. Ponadto jest źródłem minerałów, takich jak magnez, fosfor i żelazo, które są ważne dla zdrowia kości i układu krwionośnego.
Makaron z pszenicy durum wyróżnia się wysoką zawartością białka, dzięki czemu jest sycący, a także bogaty w witaminy z grupy B, takie jak tiamina, ryboflawina i niacyna, które są ważne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu. Ponadto jest źródłem minerałów, takich jak magnez, fosfor i żelazo, które są ważne dla zdrowia kości i układu krwionośnego.