- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Makaron z nisko-przetworzonej mąki ekologicznej. Jego ciemna barwa to efekt użycia mąki pełnoziarnistej wytworzonej z zarodka, bielma i łuski orkiszu, dzięki której makaron ten jest doskonałym źródłem błonnika. Przyjemny smak i znany wszystkim kształt krajanki sprawiają, że znakomicie sprawdzi się w zupach stanowiąc przy tym doskonałą alternatywą dla klasycznych makaronów pszennych.
Tabela wartości odżywczych:
Składniki: Mąka orkiszowa razowa typ 2000 (z upraw ekologicznych).
Alergeny: W zakładzie produkowane są również wyroby zawierające jaja, które pomimo dołożenia starań mogą wystąpić w produkcie.
Czas gotowania: 6 minut
Sposób przechowywania: makaron przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Masa netto: 250 g
Termin przydatności: 3 lata
Bartolini to polska, rodzinna manufaktura z Mazowsza zajmująca się produkcją makaronów już od 25 lat. Firma oferuje szeroki asortyment makaronów w różnych wariantach smakowych, kolorystycznych oraz ciekawych kształtach. Bogate doświadczenie, nieustanny rozwój technologiczny, pasja oraz najwyższej klasy surowce pozyskiwane od zaufanych dostawców, są gwarancją uzyskania dobrego produktu będącego połączeniem innowacyjności z bardzo wysoką jakością.