- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Makaron wyrabiany wyłącznie z certyfikowanych surowców rolnictwa ekologicznego. Jego lekko chropowata powierzchnia pozwalająca na idealne absorbowanie składników dania, to zasługa specjalnych metod wytwarzania i suszenia. Nie zawiera masy jajowej, proszku jajecznego ani kurkumy. Jego słoneczna, naturalna barwa, to zasługa prostej, domowej receptury – tylko mąka, woda i świeże jaja z polskich ferm wybijane przez nas każdego dnia. Świderki – ze względu na swój niezwykle uniwersalny kształt – sprawdzą się w praktycznie każdym daniu – zupach, sałatkach, deserach czy w towarzystwie lekkich sosów.
Składniki: Semolina ekologiczna (mąka z pszenicy durum), jaja świeże ekologiczne 9%.
Produkt może zawierać soję
Wartość odżywcza w 100g produktu
Sposób przygotowania
Przed spożyciem gotować 8-10 minut, nie hartować (100g makaronu na 1 litr osolonej wody)
Przechowywanie:
Makaron przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym