- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Makaron durum z algami morskimi to kolejny z serii eko produktów przygotowanych przez markę Bartolini. Idealne uzupełnienie codziennego jadłospisu i propozycja całkowicie uniwersalna – zadowoli zarówno wegetarian, jak i mięsożerców. Makaron ten powstał na bazie starannie dobranych składników, które pochodzą z ekologicznych rolnictw. Świetnie sprawdzi się w diecie osób planujących schudnąć – nie posiada konserwantów, glutenu ani cukru. To także pełnowartościowa propozycja dla tych z Was, którzy zmagają się z problemami ze strony układu trawiennego. Makaron doskonale komponuje się z warzywami i tofu, ale także z mięsem takim jak drób czy wołowina. Każdy znajdzie coś dla siebie!
Makaron durum z algami morskimi (gniazda) marki Bartolini:
Bartolini to firma specjalizująca się w produkcji makaronu – uniwersalnego rozwiązania, dzięki któremu powstają szybkie i pełnowartościowe dania. W ofercie tego producenta znajdziecie propozycje klasyczne, wersje bezglutenowe, ekologiczne a także makarony stworzone z myślą o najmłodszych. To gwarancja wysokiej jakości, starannie selekcjonowanych składników i zaangażowania pracowników, dzięki którym powstają jedne z najlepszych makaronów w Polsce.
Składniki: Semolina* (mąka z pszenicy durum*), algi morskie* (spirulina) 3%.
* certyfikowany składnik ekologiczny
Wartości odżywcze w 100g ugotowanego produktu:
Sposób przygotowania:
Przed spożyciem gotować 8 minut, al dente 6 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.