- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Makaron wytwarzany wyłącznie z ekologicznych składników: mąki z pszenicy durum nadającej mu doskonałą sprężystość, oraz jarmużu z polskich upraw uchodzącego za doskonałe źródło beta-karotenu czy antyoksydantów. Makaron z dodatkiem jarmużu charakteryzuje się przyjemnym, warzywnym smakiem, który znakomicie podkreśla aromat dań przyrządzonych z dodatkiem białych sosów czy wszelkiego rodzaju pesto, uatrakcyjniając przy tym wizualny aspekt spożywanego posiłku.
Zastosowanie matryc z brązu nadaje makaronikom chropowatą powierzchnię zapewniającą idealne przyleganie sosu.
Składniki: ekologiczna semolina (mąka z pszenicy durum), ekologiczny jarmuż suszony (3%)
Produkt może zawierać jaja, orzechy, seler, sezam, gorczycę i soję
Pochodzenie podstawowego składnika: UE
Wartość odżywcza w 100g ugotowanego produktu:
Sposób przygotowania:
Makaron przed spożyciem gotować 8 minut (al dente 6 minut) - 100g na 1 litr osolonej wody
Przechowywanie:
Makaron przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu