Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

Bartolini Makaron Durum z algami morskimi gniazda 300g

6,09 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 6 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 6 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,30 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Makaron ten stworzony został z myślą o osobach ceniących sobie zarówno zdrowy tryb życia, jak i nie bojących się kulinarnych wyzwań. Wytwarzany jest wyłącznie z naturalnych składników: mąki z pszenicy durum nadającej mu doskonałą sprężystość, oraz spiruliny uchodzącej za doskonałe źródło białka czy beta-karotenu. Makaron z dodatkiem alg charakteryzuje się również przyjemnym, morskim smakiem. Znakomicie podkreśla aromat sosów i dań z patelni przyrządzonych z użyciem ryb lub owoców morza, uatrakcyjniając przy tym wizualny aspekt spożywanego posiłku.

SkładnikiSemolina (mąka z pszenicy durum), algi morskie (spirulina) 3%

Wartość odżywcza w 100g ugotowanego produktu:

  • Wartość energetyczna - 740 kJ/175 kcal
  • Tłuszcz - 0,8g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,4g
  • Węglowodany - 34g
  • w tym cukry - 0,6g
  • Błonnik - 2,0g
  • Białko - 7,2g
  • Sól - 0,02g

Masa netto: 300g

Bartolini to polska, rodzinna manufaktura z Mazowsza zajmująca się produkcją makaronów już od 25 lat. Firma oferuje szeroki asortyment makaronów w różnych wariantach smakowych, kolorystycznych oraz ciekawych kształtach. Bogate doświadczenie, nieustanny rozwój technologiczny, pasja oraz najwyższej klasy surowce pozyskiwane od zaufanych dostawców, są gwarancją uzyskania dobrego produktu będącego połączeniem innowacyjności z bardzo wysoką jakością.

5901902001674

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Kuchnia Zdrowia Makaron z...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Makaron z soczewicy, produkowany ze zmielonej czerwonej soczewicy jest wyjątkowo bogaty w wartości odżywcze, białko oraz błonnik pokarmowy. Ma delikatny, lekko orzechowy smak i świetnie nadaje się do tworzenia różnorodnych potraw, takich jak zupy, sałatki, a nawet desery. Widać, bogini Inanna dobrze znała tajniki marketingu, bo jest to jeden z najczęściej wybieranych makaronów, szczególnie przez wegan i wegetarian.

Kuchnia Zdrowia Makaron...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Makaron Świderki pięciosmakowe to uniwersalny, klasyczny rodzaj makaronu, który charakteryzuje się unikalnym spiralnym kształtem oraz kolorem. Makaron jest wyprodukowany z najwyższej jakości semoliny (mąki z pszenicy durum), która charakteryzuje się wyższą zawartością minerałów takich jak: fosfor, magnez, cynk i mangan niż zwykła pszenica oraz naturalnych składników takich jak: pomidor suszony, szpinak suszony, burak czerwony suszony oraz kurkuma, które nadają każdemu świderkowi unikalny smak.