- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Połączenie prostoty makaronu i głębokiego smaku zielonych strączków to bogata w białko kompozycja, która otworzy Cię na nowe doznania smakowe. Świetne rozwiązanie, szczególnie jeżeli dbasz o formę lub idąc z duchem czasu redukujesz ilość spożywanego glutenu. Doskonały zamiennik zwykłego makaronu, zarówno w sałatkach, jak i w zupach, zapiekankach czy w połączeniu z sosami i innymi daniami, szczególnie tymi, które tworzysz z dodatkiem serów, warzyw i świeżych ziół. Stanowi źródło kwasu foliowego, żelaza, fosforu oraz witaminy B1, która nie tylko pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu serca oraz w prawidłowym funkcjonowaniu układu nerwowego, ale też pomaga w utrzymaniu prawidłowych funkcji psychologicznych. Jest również bogaty w białko, którego zawartość na 100 g makaronu wynosi aż 22 g. Dzięki temu jego spożycie pomaga w utrzymaniu i przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej, jak również pomaga w utrzymaniu zdrowych kości.
Skład:
Mąka z groszku zielonego * (* certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g (po ugotowaniu):
* % dziennej referencyjnej wartości spożycia witamin i składników mineralnych
Sposób przygotowania
Przed spożyciem gotować 7 minut, al dente 6 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)
Warunki przechowywania
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.