Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

Bartolini Eko Makaron z soczewicy czerwonej Świderek nr2 250g

8,99 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 8 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 8 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,40 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

BARTOLINI EKO Makaron z soczewicy czerwonej Świderek nr2 250g

Połączenie prostoty makaronu i głębokiego smaku czerwonej soczewicy to bogata w białko kompozycja, która otworzy Cię na nowe doznania smakowe. Świetne rozwiązanie, szczególnie jeżeli dbasz o formę lub idąc z duchem czasu redukujesz ilość spożywanego glutenu. Doskonały zamiennik zwykłego makaronu, zarówno w sałatkach, jak i w zupach, gulaszach, zapiekankach czy w połączeniu z sosami i innymi daniami, szczególnie tymi, które tworzysz z dodatkiem fasoli, kiełbas czy czerwonego mięsa.

Skład:

Mąka z soczewicy czerwonej* (* certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g (po ugotowaniu)

  • Wartość energetyczna 682 kJ
  • kcal 161
  • Tłuszcz całkowity 0,9 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g
  • Węglowodany przyswajalne 24 g
  • w tym cukry 1,0 g
  • Błonnik 4,0 g
  • Białko 12 g
  • Sól 0.01 g
  • Żelazo 3,7 mg (26 %*)
  • Mangan 0,47 mg (24 %*)
  • Miedź 0,43 mg (43 %*)
  • Kwas foliowy 61,3 μg (31 %*)
  • Tiamina (Witamina B1) 0,18 mg (16 %*)

Dodatkowe informacje o produkcie:
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym

Informacje o alergenach

Produkt może zawierać jaja oraz gluten

Sposób przygotowania:

Gotować 5-8 minut w zależności od formy. 100g makaronu na 1 litr osolonej wody.

5901902002046

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Kuchnia Zdrowia Makaron z...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Makaron z zielonego groszku jest tworzony ze zmielonych nasion, co sprawia, że jest bogaty w białko i błonnik pokarmowy. Posiada też inne składniki odżywcze, takie jak witaminy i minerały, w tym witamina A, C i KMakaron z zielonego groszku jest bardzo łatwy w przygotowaniu i może być używany do wielu różnych potraw, takich jak zupy, sałatki i dania główne. Produkt jest całkowicie pochodzenia roślinnego i nie zawiera żadnych składników odzwierzęcych, dlatego często wybierają go weganie i wegetarianie.

Kuchnia Zdrowia Makaron...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Makaron z pszenicy durum wyróżnia się wysoką zawartością białka, dzięki czemu jest sycący, a także bogaty w witaminy z grupy B, takie jak tiamina, ryboflawina i niacyna, które są ważne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu. Ponadto jest źródłem minerałów, takich jak magnez, fosfor i żelazo, które są ważne dla zdrowia kości i układu krwionośnego.

Kuchnia Zdrowia Makaron...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Makaron Wstążki firmy Kuchnia Zdrowia to prawdziwe połączenie dobrego smaku oraz zdrowej kuchni. Wykonane z najwyższej jakości mąki makaronowej oraz świeżych jaj, złociste wstążki makaronu mogą być doskonałym składnikiem wielu dań. Unikalność tego produktu polega na dodatku kurkumy, przyprawy znanej ze swoich licznych korzyści zdrowotnych. Dodatek kurkumy nie tylko nadaje makaronowi pięknego, intensywnego koloru, ale także delikatnie podkreśla smak potrawy, dodając jej głębi i charakteru.