- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Sos na bazie sera żółtego, pomidorów i papryki. Może służyć zarówno jako dip do maczania nachos, jak również jako salsa którą możemy dodać do burritos lub fajity. Con Queso to dip w stylu meksykańskim, jednak nic nie stoi na przeszkodzie, aby wypróbować go razem z włoskim makaronem, lub dodać do fundue.
Poco Loco to znany europejski producent artykułów spożywczych związanych bezpośrednio z kuchnią meksykańską. Producent używa składników, które nie są poddawane modyfikacjom genetycznym, jak również pochodzących z upraw organicznych. Fabryka posiada certyfikat produkcji biologicznej.
Skład: woda, ser Edam (z mleka)10,4%, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, przecier pomidorowy, papryka czerwona, cebula, papryka Jalapeno 1,7%, białka mleka, zielona papryczka chili, sól, olej kokosowy, cukier, aromat (z mleka), emulgulator: E452; przyprawy, stabilizatory: E415, E412; czosnek, ekstrakt przypraw, ekstrakt z papryki
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g:
Informacja o alergenach: Mleko
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Kraj pochodzenia: Belgia
Ryż NAKATO to ryż krótkoziarnisty o naturalnej, kleistej konsystencji. Dobry ryż to przede wszystkim podstawa znakomitego sushi, pożywnych kulek onigiri oraz nieodłączny dodatek do innych dań kuchni azjatyckiej. Sprawdzi się zarówno do przygotowania potraw, jak i deserów Kraju Wschodzącego Słońca.
Kanpyo – delikatne w smaku paski marynowanej tykwy w słodkiej, karmelowej zalewie. Idealny dodatek do futomaków i hosomaków, a także do sosów i marynat (jak się ją drobno posieka). Doskonale smakuje w połączeniu ze świeżym ogórkiem, łososiem i sosem teryiaki.
Sos sojowy Premium – idealny do sashimi, jak i do przyprawiania zupy miso, udonu, czy też innych dań kuchni japońskiej. Naturalnie warzony.
Bez: GMO, konserwantów, glutenu;
Pałeczki bambusowe do sushi 10 kompletów
Jednorazowe pałeczki bambusowe zapakowane w indywidualną kopertę. Pałeczki są złączone ze sobą, z możliwością bezproblemowego rozerwania.
Produkt wysokiej jakości, wyróżniający się grubością i trwałością.
Imbir marynowany jest bardzo często stosowany w kuchni japońskiej podczas spożywania sushi, aby przeczyścić kubki smakowe. Podczas smażenia imbiru wydobywa się charakterystyczny sok o aromatycznym zapachu i niepowtarzalnym smaku. Ma nietypowy smak, i jest używany jako dodatek przyprawowy do wielu potraw.
Wasabi to ostry japoński chrzan o charakterystycznym zielonym kolorze. Intensywny smak i zapach pasty wasabi to element charakterystyczny dla dań kuchni japońskiej. Używana do sushi, makaronów, sashimi lub jako dodatek do owoców morza, zup i dań mięsnych.