Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

Kuchnie Świata POCO LOCO Salsa serowa Dip 300g

10,90 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Sprawdź koszty wysyłki.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 10 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 10 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,50 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

Sos na bazie sera żółtego, pomidorów i papryki. Może służyć zarówno jako dip do maczania nachos, jak również jako salsa którą możemy dodać do burritos lub fajity. Con Queso to dip w stylu meksykańskim, jednak nic nie stoi na przeszkodzie, aby wypróbować go razem z włoskim makaronem, lub dodać do fundue.

Poco Loco to znany europejski producent artykułów spożywczych związanych bezpośrednio z kuchnią meksykańską. Producent używa składników, które nie są poddawane modyfikacjom genetycznym, jak również pochodzących z upraw organicznych. Fabryka posiada certyfikat produkcji biologicznej.

Skład: woda, ser Edam (z mleka)10,4%, olej rzepakowy, skrobia modyfikowana, przecier pomidorowy, papryka czerwona, cebula, papryka Jalapeno 1,7%, białka mleka, zielona papryczka chili, sól, olej kokosowy, cukier, aromat (z mleka), emulgulator: E452; przyprawy, stabilizatory: E415, E412; czosnek, ekstrakt przypraw, ekstrakt z papryki

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g:

  • Wartość energetyczna  552 kJ / 113 kcal 
  • Zawartość soli: 1,9 g
  • Kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
  • Zawartość tłuszczów (ogólnie): 10 g
  • Cukry: 2,2 g

Informacja o alergenach: Mleko

Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Kraj pochodzenia: Belgia

5412514999940

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Dostępność: 24 W magazynie

Ryż NAKATO to ryż krótkoziarnisty o naturalnej, kleistej konsystencji. Dobry ryż to przede wszystkim podstawa znakomitego sushi, pożywnych kulek onigiri oraz nieodłączny dodatek do innych dań kuchni azjatyckiej. Sprawdzi się zarówno do przygotowania potraw, jak i deserów Kraju Wschodzącego Słońca.

Dostępność: 20 W magazynie

Kanpyo – delikatne w smaku paski marynowanej tykwy w słodkiej, karmelowej zalewie. Idealny dodatek do futomaków i hosomaków, a także do sosów i marynat (jak się ją drobno posieka). Doskonale smakuje w połączeniu ze świeżym ogórkiem, łososiem i sosem teryiaki.

Dostępność: 242 W magazynie

Pałeczki bambusowe do sushi 10 kompletów

Jednorazowe pałeczki bambusowe zapakowane w indywidualną kopertę. Pałeczki są złączone ze sobą, z możliwością bezproblemowego rozerwania.

Produkt wysokiej jakości, wyróżniający się grubością i trwałością.

Dostępność: 24 W magazynie

Imbir marynowany jest bardzo często stosowany w kuchni japońskiej podczas spożywania sushi, aby przeczyścić kubki smakowe. Podczas smażenia imbiru wydobywa się charakterystyczny sok o aromatycznym zapachu i niepowtarzalnym smaku. Ma nietypowy smak, i jest używany jako dodatek przyprawowy do wielu potraw.

Dostępność: 67 W magazynie

Wasabi to ostry japoński chrzan o charakterystycznym zielonym kolorze. Intensywny smak i zapach pasty wasabi to element charakterystyczny dla dań kuchni japońskiej. Używana do sushi, makaronów, sashimi lub jako dodatek do owoców morza, zup i dań mięsnych.