Koszyk
  • Obecnie brak na stanie

Bartolini Eko Makaron z ciecierzycy Świderek Nr2 250g

8,49 zł
Brutto

Wysyłka jeszcze dzisiaj! Dowiedz się więcej.

Ilość
Obecnie brak na stanie

redeem
Kupując ten produkt możesz zebrać 8 punktów lojalnościowych . Twój koszyk będzie zawierał 8 punktów Punkty możesz wymienić na kod rabatowy 0,40 zł .


 

Polityka Prywatności

 

Zasady Dostawy

 

Zasady Zwrotu

Banner płatności

Bezpieczne, szybkie płatności.

BARTOLINI EKO Makaron z ciecierzycy Świderek Nr2 250g

  • Wysoka zawartość białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.
  • Źródło miedzi i manganu. Miedź i mangan pomagają w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym.
  • Źródło błonnika, żelaza i fosforu. Żelazo i fosfor przyczyniają się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego.
  • Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu.
  • Zalecana porcja produktu do spożycia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: 100 g.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

  • Wartość energetyczna: 1539 kJ/366 kcal
  • Tłuszcz: 6,7 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
  • Węglowodany: 51 g
  • w tym cukry: 10 g
  • Błonnik: 13 g
  • Białko: 18 g
  • Sól: 0,01 g

Zawartość składników w 100 g produktu po ugotowaniu

  • Żelazo: 2,4 mg (17 %*)
  • Mangan: 1,5 mg (75 %*)
  • Miedź: 0,3 mg (30 %*)
  • Fosfor: 129 mg (18 %*)

%* dziennej referencyjnej wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Przed spożyciem gotować 6 minut, al. dente 4 minuty (100 g makaronu na 1 L osolonej wody).

INFORMACJA ALERGENNA

Produkt może zawierać zboża zawierające GLUTEN i JAJA.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.

5901902003678

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Kuchnia Zdrowia Makaron...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Makaron z pszenicy durum wyróżnia się wysoką zawartością białka, dzięki czemu jest sycący, a także bogaty w witaminy z grupy B, takie jak tiamina, ryboflawina i niacyna, które są ważne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu. Ponadto jest źródłem minerałów, takich jak magnez, fosfor i żelazo, które są ważne dla zdrowia kości i układu krwionośnego.

Kuchnia Zdrowia Makaron...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Makaron z pszenicy durum wyróżnia się wysoką zawartością białka, dzięki czemu jest sycący, a także bogaty w witaminy z grupy B, takie jak tiamina, ryboflawina i niacyna, które są ważne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu. Ponadto jest źródłem minerałów, takich jak magnez, fosfor i żelazo, które są ważne dla zdrowia kości i układu krwionośnego.

Kuchnia Zdrowia Makaron z...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Rigatoni to rodzaj makaronu o kształcie rurki, pochodzący z kuchni włoskiej. Te krótkie, cylindryczne rurki o prostych krawędziach charakteryzują się chropowatą powierzchnią, która doskonale łapie sosy i nadaje wyjątkowego charakteru różnego rodzaju daniom. Makaron jest wyprodukowany z najwyższej jakości semoliny (mąki z pszenicy durum), która charakteryzuje się wyższą zawartością minerałów takich jak: fosfor, magnez, cynk i mangan niż zwykła pszenica.

Kuchnia Zdrowia Makaron...
  • Obecnie brak na stanie
Dostępność: Chwilowy brak w magazynie

Makaron Wstążki firmy Kuchnia Zdrowia to prawdziwe połączenie dobrego smaku oraz zdrowej kuchni. Wykonane z najwyższej jakości mąki makaronowej oraz świeżych jaj, złociste wstążki makaronu mogą być doskonałym składnikiem wielu dań. Unikalność tego produktu polega na dodatku kurkumy, przyprawy znanej ze swoich licznych korzyści zdrowotnych. Dodatek kurkumy nie tylko nadaje makaronowi pięknego, intensywnego koloru, ale także delikatnie podkreśla smak potrawy, dodając jej głębi i charakteru.