Głęboki smak uzyskany z kości i mięsa wołowego nadaje oryginalny smak zupie Ansong Tangmyun, który dopełniają liście kapusty wraz z pastą sojową i chili w proszku. Ta gęsta zupa z bulionu i cienki makaron są wręcz uwielbiane przez Koreańczyków.
Składniki
Makaron: mąka PSZENNA (USA), skrobia ziemniaczana, olej palmowy, mąka ryżowa, gluten PSZENNY, sól, regulatory kwasowości: E501, E500, E339; płynny tokoferol (przeciwutleniacz: E306; emulgator: E322 (zawiera SOJĘ)), substancja zagęszczająca: E412; przyprawa (maltodekstryna, ekstrakt z czosnku, substancja słodząca: E420), ekstrakt z zielonej herbaty (oligosacharydy, katechiny, regulator kwasowości: E330), barwnik: E101.
Przyprawa do zupy: przyprawa (hydrolizowane białko roślinne (SOJA, PSZENICA), maltodekstryna, sól, ekstrakt z drożdży, pieprz czarny, grzyby), sól, cukier, przyprawa (czerwona papryka chili, czosnek, olej ryżowy, pieprz czarny), suszone algi, wzmacniacze smaku: E631, E627; suszona czerwona papryka chili, karmel w proszku (maltodekstryna, barwnik: E150c).
Alergeny pszenica, gluten, soja
Wartości odżywcze (w 100g produktu)
- Wartość energetyczna: 1779kJ/423kcal
- Tłuszcz: 14g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7g
- Węglowodany: 66g
- w tym cukry: 2,9g
- Białko: 8,2g
- Sól: 4,7g
Wartości podane w tabeli są wartościami orientacyjnymi i mogą różnić się w zależności od partii produktu. Właściwe danej partii wartości odżywcze znajdują się na opakowaniu jednostkowym produktu.