- Obecnie brak na stanie
- Nasze produkty Sprawdź!
-
Kategorie
add remove
- Producenci add remove
- Promocje
- Blog
Polityka Prywatności
Zasady Dostawy
Zasady Zwrotu
Bezpieczne, szybkie płatności.
Dość rzadki makaron pochodzący z południowych Włoch. Posiada krótką, masywną formę, kształtem przypominającą upleciony warkocz, któremu zawdzięcza swą nazwę trecce (wł. „pleciony”). Ze względu na swą grubość często serwowany jest z sosami, szczególnie mięsnymi lub sporządzonymi na bazie grzybów. Krótka forma i wyrazistość sprawia z kolei, że idealnie sprawdzi się również we wszelkiego rodzaju sałatkach.
Zastosowanie: gęste sosy i gulasze
Składniki: Semolina (mąka z pszenicy durum).
Wartość odżywcza w 100g ugotowanego produktu:
Masa netto: 400g
Bartolini to polska, rodzinna manufaktura z Mazowsza zajmująca się produkcją makaronów już od 25 lat. Firma oferuje szeroki asortyment makaronów w różnych wariantach smakowych, kolorystycznych oraz ciekawych kształtach. Bogate doświadczenie, nieustanny rozwój technologiczny, pasja oraz najwyższej klasy surowce pozyskiwane od zaufanych dostawców, są gwarancją uzyskania dobrego produktu będącego połączeniem innowacyjności z bardzo wysoką jakością.